Dogodki

O nas naslovna obletnica

Aktualno

Preteklo

ECCMID 2024

Termin:

2024.04.27

 – 

2024.04.30

Lokacija:

Barcelona, Španija

Opis dogodka:

V aprilu se bomo udeležili 34. evropskega kongresa ECCMID.

ECCMID sodi med največje in najuglednejše znanstvene kongrese na področju klinične mikrobiologije in infekcijskih bolezni. Kongres združuje strokovnjake s celotnega sveta, ki delajo na področjih klinične mikrobiologije, infektologije, javnega zdravja in drugih sorodnih disciplin.

Na kongresu ECCMID se predstavljajo najnovejše raziskave, tehnologije in pristopi za obvladovanje nalezljivih bolezni.

Aktualno

Preteklo

8. slovenski pulmološki, alergološki in imunološki kongres

Termin:

2024.04.18

 – 

2024.04.19

Lokacija:

Four Points by Sheraton, Ljubljana

Opis dogodka:

Udeležili se bomo 8. Slovenskega pulmološkega, alergološkega in imunološkega kongresa.

Združenje pnevmologov Slovenije skupaj s Slovenskim združenjem za alergologijo in klinično imunologijo, Slovenskim imunološkim društvom, Sekcijo medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v pulmologiji ter v sodelovanju z Univerzitetno kliniko Golnik, Univerzitetnim kliničnim centrom Ljubljana in Univerzitetnim kliničnim centrom Maribor organizira 8. Slovenski pnevmološki kongres združen z alergološkim in imunološkim kongresom.

Glavni namen kongresa je združiti zdravnike, medicinske sestre, raziskovalce iz regije in ponuditi priložnost za predstavitev rezultatov znanstvenega in kliničnega dela na področju pnevmologije, alergologije in imunologije.

Aktualno

Preteklo

Analytica 2024

Termin:

2024.04.09

 – 

2024.04.12

Lokacija:

München, Nemčija

Opis dogodka:

Z veseljem sporočamo, da se bomo udeležili sejma Analytica, ki velja za enega najpomembnejših dogodkov v laboratorijski skupnosti. Analytica je sinonim za inovacijo, strokovnost in globalno mreženje v industriji analize, laboratorijske tehnologije in biotehnologije.

Prisotnost na sejmu Analytica nam omogoča, da se povežemo s strokovnjaki, znanstveniki in industrijskimi partnerji, izmenjamo ideje ter se seznanimo z najnovejšimi dosežki na področju analize in raziskav.

Z nenehnim sledenjem najnovejšim trendom in tehnološkim inovacijam smo pripravljeni prispevati k razvoju laboratorijskega sektorja.

Aktualno

Preteklo

EUROGIN 2024

Termin:

2024.03.13

 – 

2024.03.16

Lokacija:

Stockholm, Švedska

Opis dogodka:

Podjetje Mediline se bo marca udeležilo kongresa EUROGIN.

EUROGIN je mednarodni kongres, posvečen raziskavam in inovacijam na področju okužb s humanim papilomavirusom – HPV in povezanih rakov.

Podjetje Mediline je že vrsto let aktivno na področju diagnostike HPV zato je udeležba na tem kongresu za naše podjetje izrednega pomena saj strokovnjakom na tem področju omogoča izmenjavo najnovejših spoznanj, raziskav in praks ter promovira najboljše metode preprečevanja, diagnosticiranja in zdravljenja rakov povezanih s HPV.