Logistika

V podjetju Mediline zagotavljamo strokovne, sodobne in odzivne servisne storitve z namestitvijo, usposabljanjem, vzdrževanjem in podporo za izdelke in sisteme, ki jih zastopamo. Naše stranke se lahko zanesejo na hitro odpravljanje težav in redne preglede.

V podjetju Mediline se zavedamo, da je logistika ključnega pomena za uspešno poslovanje. S hitrimi spremembami v digitalni dobi sta nabava in logistika postali izjemno pomembni, zato si prizadevamo, da bi svojim strankam zagotovili učinkovito in strokovno logistično podporo.

Logistična ekipa Mediline skrbi za celoten postopek, od naročanja in uvoza do prevoza, skladiščenja in zanesljivih dobav. Strokovno znanje in izkušnje nam omogočajo, da se prilagajamo evropskim standardom in zahtevam glede sledenja in nadzora gibanja blaga. Zavedamo se, da je varnost izdelkov ključnega pomena, zato poskrbimo, da blago čim prej varno prispe v prave roke. Poleg tega poskrbimo tudi za prilagajanje in nadzor nabavnega procesa, ki je bistven za zagotavljanje visokokakovostnih storitev.