Preberite si najnovejše novice podjetja Mediline d.o.o.

17. aprila, 2024

Pripravljeno barvilo za proteine – InstantBlue®

Predstavljamo vam Abcam-ovo rešitev InstantBlue® - pripravljeno barvilo za proteine na principu barvila Coomassie, namenjeno poliakrilamidnim gelom.

Preberi več

2. februarja, 2024

Nagrada za najboljšega svetovnega distributerja 2023 v kategoriji manjših podjetij

Z veseljem in ponosom sporočamo, da smo na Globalnem srečanju distributerjev podjetja Abcam, ki je potekalo januarja 2024, prejeli nagrado za Svetovnega distributerja leta v kategoriji manjših podjetij.
Preberi več

16. januarja, 2024

Potrdilo JAZMP

Z dnem 16.01.2024 smo pri Javni agenciji Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke JAZMP vpisani v Register poslovnih subjektov s sedežem v Republiki Sloveniji, ki opravljajo dejavnost na področju medicinskih pripomočkov kot distributer in uvoznik.
Preberi več

16. novembra, 2023

Podjetje Mediline prispevalo 200 evrov v podporo društvu Jonatan Prijatelj

Podjetje Mediline je izkazalo svojo predanost družbeni odgovornosti z donacijo v višini 200 evrov društvu Jonatan Prijatelj. Društvo, ustanovljeno leta 2009, je iniciativa staršev, ki so se soočili z rakom pri svojem otroku. Njihova zgodba izhaja iz želje po zagotavljanju celovite podpore družinam v podobnih težavnih okoliščinah.
Preberi več

6. oktobra, 2023

Evropski teden trajnostnega razvoja in Mediline

V skladu z Evropskim tednom trajnostnega razvoja (ETTR), ki v državah EU letos poteka že devetič, smo pred sedežem podjetja Mediline posadili tise. Trajnostni razvoj temelji na treh stebrih: okoljskem, družbenem in ekonomskem. V okviru teh je določenih 17 ciljev trajnostnega razvoja, razdeljenih na pet sklopov: ljudje, blaginja, planet, mir in partnerstvo.
Preberi več

26. septembra, 2023

Jesenska nagradna igra

Sporočamo vam, da se je čas za sodelovanje v jesenski nagradni igri Mediline iztekel. Objavljamo srečno nagrajenko.
Preberi več

17. avgusta, 2023

Podjetji Mediline in Medinova z donacijo podprli PGD Kamnik

Nedavne poplave v Sloveniji, ki so pustile za seboj veliko razdejanje, so nas spomnile na pomembnost skupnosti in solidarnosti v težkih trenutkih. V podjetjih Mediline in Medinova se zavedamo, da smo del širše skupnosti in da imamo odgovornost do ljudi in krajev, v katerih delujemo zato smo se odločili, da z donacijo 2.000 EUR podpremo…
Preberi več

25. julija, 2023

Prejeli smo mednarodni certifikat bonitetne odličnosti AAA

Ponosni smo, da smo tudi letos prejeli mednarodni certifikat bonitetne odličnosti AAA, s katerim izkazujemo, da smo zanesljiv in zaupanja vreden partner.
Preberi več
Prenova spletne strani

13. februarja, 2023

Mediline predstavlja prenovljeno spletno mesto!

Podjetje Mediline predstavlja prenovljeno spletno stran mediline.si, ki ponuja uporabniku prijazno in celovito spletno izkušnjo ter obsežen katalog izdelkov. Stranke lahko spremljajo novice in strokovne članke izpod peres naših strokovnjakov ter se obrnejo na ekipo Mediline za pomoč.
Preberi več