Spoznajte podjetje Mediline

Več o nas

O podjetju Mediline d.o.o.

Smo zasebno podjetje s sedežem v Kamniku. Podjetje Mediline d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1997 in je specializirano za dobavo laboratorijske opreme, potrošnega materiala in diagnostičnih reagentov raziskovalnim, razvojnim in diagnostičnim laboratorijem na slovenskem tržišču. Nekatera podjetja zastopamo tudi na področju Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Severne Makedonije, Kosova in Albanije. Prizadevamo si biti v koraku z najnovejšimi tehnologijami in napredkom. Zaposleni v podjetju se redno strokovno izobražujejo, ostajajo strokovno podkovani, kompetentni in v stiku z novostmi na področju laboratorijske opreme, potrošnega materiala in diagnostičnih reagentov.

Naše poslanstvo je zagotoviti visoko kakovostne in tehnološko napredne izdelke na področju medicinske in farmacevtske opreme v zdravstvu, veterinarski in živilski industriji. Na trgu želimo nastopati kot zanesljiv in fleksibilen partner.

V Sloveniji smo registrirani pri Javni agenciji za zdravila in medicinske pripomočke kot distributer medicinskih pripomočkov in diagnostičnih medicinskih pripomočkov. Imamo stalno dovoljenje za promet z nevarnimi kemikalijami. Prav tako smo član Zbornice ponudnikov medicinske tehnologije in storitev MedTech Slovenija, Gospodarske zbornice Slovenije in podpisnik Listine raznolikosti Slovenije.

Mediline d.o.o

Perovo 30

1241 Kamnik

info@mediline.siT: +386 (0)1 830 80 40

Povezovanje trajnosti s kakovostno laboratorijsko opremo

Naše podjetje se osredotoča na prodajo kakovostne laboratorijske opreme ter zavezanost trajnostnemu razvoju. Verjamemo, da je trajnostni napredek ključnega pomena za prihodnost in si prizadevamo za prispevek k varovanju našega planeta.

Pri izbiri izdelkov za prodajo se osredotočamo na njihove trajnostne vidike. Sodelujemo z uglednimi proizvajalci, ki se zavzemajo za trajnostno delovanje in uporabo energetsko učinkovitih materialov, obnovljivih virov energije ter materialov, ki so trajni, primerni za večkratno uporabo ali se jih lahko reciklira v njihovih izdelkih. Pri iskanju novih partnerjev smo predvsem osredotočeni na izdelke, ki zagotavljajo varčno porabo energije, vode ter zmanjševanje odpadkov.

Poleg tega podpiramo koncept krožnega gospodarstva v laboratorijski opremi. Spodbujamo ponovno uporabo, recikliranje in obnovo opreme, kar zmanjšuje potrebo po novih surovinah ter zmanjšuje obremenitev odlagališč.

Verjamemo, da trajnostni razvoj predstavlja tako potrebo kot priložnost za inovacije in napredek. Naše zaveze k trajnosti nas usmerjajo k stalnemu izboljševanju ponudbe ter k soustvarjanju boljše in trajnostno naravnane prihodnosti. Skupaj lahko ustvarimo pozitiven vpliv na okolje in zagotovimo boljšo prihodnost za naslednje generacije.

Certifikati odličnosti in kakovosti

Družba Mediline d.o.o. deluje v okviru dobro vzpostavljenega in ustrezno vzdrževanega sistema vodenja kakovosti, ki izpolnjuje zahteve standarda ISO 9001:2015. Ta sistem zajema promocijo in distribucijo laboratorijske in medicinske opreme, diagnostičnih reagentov, potrošnega materiala ter storitev vzdrževanja opreme.

Smo ponosni lastnik certifikata bonitetne ocene odličnosti družbe AAA Dun & Bradstreet, ki podjetje uvršča v najvišji bonitetni razred v Sloveniji. To priznanje je dokaz naše zavezanosti k zagotavljanju najvišje kakovosti izdelkov in storitev poslovnim partnerjem.

Mediline d.o.o. je zaupanja vreden partner na področju laboratorijske in medicinske opreme ter potrošnega materiala, ki ponuja široko paleto izdelkov in storitev, zasnovanih za izpolnjevanje posebnih potreb naših strank. Ne glede na to, ali ste raziskovalna ustanova, bolnišnica ali farmacevtsko podjetje, smo tu, da vas podpremo s strokovnim znanjem in izkušnjami, ki jih potrebujete za uspeh.

AAA logo

Cerfitikat AAA

Triple A je ocenjevalni sistem, ki ga uporabljajo organizacije za ocenjevanje bonitete podjetij in njihove kreditne sposobnosti.

SIQ logo

Certifikat SIQ

(Slovenski inštitut za kakovost in meroslovje) je nacionalni inštitut za meroslovje, kakovost in standardizacijo v Sloveniji.

SME logo

Certifikat Exellent SME

Exellent SME je evropski certifikat za malo in srednje velika podjetja, ki izkazujejo visoko raven poslovne odličnosti.

IQNet logo

Certifikat IQ Net

IQ Net je svetovno priznan certifikat, ki dokazuje skladnost z mednarodnimi standardi kakovosti.

Osebna izkaznica

Naziv:

MEDILINE Mešana trgovska družba, d.o.o.

Skrajšan naziv:

MEDILINE d.o.o.

Naslov:

Perovo 30, 1241 Kamnik, Slovenija

Telefon:

+386 (0)1 830 80 40

Fax:

+386 (0)1 830 80 70

E-pošta:

info@mediline.si

Splet:

www.mediline.si

Leto ustanovitve:

1997

Registracija:

Okrajno sodišče v Ljubljani, št. reg. vložka: 1/28944/00

Osnovni kapital:

25.250,00 EUR

ID za DDV:

SI93763816

Matična številka:

SI93763816

Transakcijsi račun 1:

02312-0015835744

Banka:

Nova Ljubljanska banka d.d.

IBAN:

SI56 0231 2001 5835 744

BIC (SWIFT):

LJBA SI 2X

Transakcijsi račun 2:

03103-1000606557

Banka:

SKB d.d.

IBAN:

SI56 0310 3100 0606 557

BIC (SWIFT):

SKBA SI 2X