Kontaktirajte nas

Potrebujete pomoč naših strokovnjakov?

Ekipa strokovnjakov Mediline vam je na voljo za vprašanja, nasvete in pomoč pri izbiri prave opreme in izdelkov za vaše potrebe. Prosimo vas, da izpolnete spodnji kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.  Z izbiro te možnosti se strinjate s pravilnikom o politiki zasebnosti in piškotkih.

  Mediline d.o.o

  Perovo 30

  1241 Kamnik

  info@mediline.siT: +386 (0)1 830 80 40

  Ogled naših izdelkov

  Vsi produkti

  Vodstvo

  Spoznajte vodstvo podjetja Mediline d.o.o., ki je predano zagotavljanju najvišje kakovosti storitev in viziji podjetja.

  Prodaja

  Prodajni oddelek Mediline si prizadeva ustvariti dolgoročne odnose s poslovnimi partnerji in jim zagotoviti najboljše rešitve.

  Podpora prodaji

  Spoznajte naše strokovnjake iz podpornega oddelka prodaje. Strokovna ekipa vam bo stala ob strani pri izbiri pravilnih rešitev za vaše potrebe.

  Servis

  Oddelek za servis se osredotoča na nudenje kakovostnih poprodajnih storitev, s poudarkom na hitrih in zanesljivih rešitvah.

  Logistika

  Oddelek logistike skrbi za učinkovito upravljanje dobavnih verig, zagotavlja pravočasno dostavo in upravlja s skladiščenjem.

  Finance

  Finančni oddelek podjetja Mediline se zavezuje k učinkovitemu in preglednemu finančnemu poslovanju ter zagotavljanju stabilnosti in trajnosti podjetja.

  Kadrovska služba

  Kadrovska služba skrbi za dobro delovno okolje, se osredotoča na pregledno in učinkovito upravljanje človeških virov ter spodbuja stabilnost in trajnost podjetja.