Hain

Hain je podjetje, ki proizvaja in dobavlja diagnostične sisteme in terapevtska sredstva s sedežem v kraju Nehren v Tübingenu. Podjetje Hain izdeluje molekularno-biološke in mikrobiološke diagnostične teste za ljudi, vključno s testi za enterokoke, laktozno intoleranco, mikobakterije, parodontalne bolezni, MRSA ter druge nevarne patogene in dedne bolezni.

Hain je podjetje, ki proizvaja in dobavlja diagnostične sisteme in terapevtska sredstva. Podjetje s sedežem v kraju Nehren v Tübingenu proizvaja molekularno biološke in mikrobiološke diagnostične teste za ljudi, vključno s testi za enterokoke, laktozno intoleranco, mikobakterije, parodontalne bolezni, MRSA ter druge nevarne patogene in dedne bolezni.

 

Družba je bila ustanovljena leta 1986 kot podjetje za prodajo laboratorijskega materiala, v zadnjih 30 letih pa se je stalno in uspešno razvijala. Danes je podjetje specializirano za sisteme za molekularno genetsko testiranje in tehnične instrumente ter zagotavlja najboljše možne rešitve za laboratorijske rutine v več kot 75 državah po vsem svetu.

 

Na sedežu v Nehrenu je zaposlenih več kot 100 ljudi, od tega polovica znanstvenikov, ki sodelujejo pri raziskavah in razvoju, proizvodnji, upravljanju in nadzoru kakovosti.

 

Podjetje Mediline ponuja izdelke Hain, ki zadovoljujejo potrebe po molekularnih bioloških in mikrobioloških diagnostičnih testih za ljudi v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje Hain.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka