Standard BioTools

Podjetje Standard BioTools si prizadeva za kombinacijo naprednih tehnologij in izkušene vodstvene ekipe, ki se prilagaja potrebam strank in se osredotoča na operativno odličnost. Ta uspešna kombinacija ključnih sestavin je temelj podjetja, ki se neprestano razvija in prilagaja potrebam strank.

Standard BioTools je podjetje, ki se razvija in prilagaja potrebam strank s kombinacijo naprednih tehnologij in ekipe izkušenih vodij, ki si prizadevajo za operativno odličnost. Verjamejo, da so ti dve ključni sestavini za uspeh.

 

Podjetje podpira znanstveno skupnost pri reševanju neodgovorjenih izzivov na področju zdravja in bolezni, vključno s področji raka, vnetnih bolezni, imunoterapije in spremljanja okolja. S pomočjo svojih lastnih tehnologij masne spektrometrije, pretočne citometrije in mikrofluidike zagotavljajo celovito celično analizo, s katero znanstvene podatke spremenimo v uporabna spoznanja.


Podjetje Mediline ponuja izdelke Standard BioTools, ki zadovoljujejo potrebe na področju tehnologij CyTOF® in mikrofluidike Standard BioTools™ v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje Standard BioTools.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka