Sarstedt

Sarstedt je vodilni globalni ponudnik naprav in potrošnega materiala za medicino in znanost. S svojo prisotnostjo v več kot 36 prodajnih organizacijah in 15 proizvodnih obratih po vsem svetu, Sarstedt zagotavlja visokokakovostne in zmogljive izdelke. S svojimi trajnostnimi in inovativnimi pristopi, Sarstedt sledi najnovejšim tehnologijam ter se osredotoča na enostavno uporabo in varnost izdelkov.

Sarstedt je vodilni svetovni ponudnik naprav in potrošnega materiala za medicino in znanost, ki strankam po vsem svetu ponuja visokokakovostne in zmogljive izdelke.

 

 

Sarstedt zagotavlja rešitve, ki prinašajo spremembe. Široka paleta izdelkov podjetja je zasnovana tako, da izpolnjuje potrebe strank v medicini in znanosti, s poudarkom na enostavni uporabi, varnosti in najnovejši tehnologiji. Sarstedtovi izdelki se uporabljajo v različnih panogah, od medicinskih laboratorijev do raziskovalnih inštitutov.

 

 

Podjetje Sarstedt je znano po svoji zavezanosti h kakovosti, izdelki pa so sinonim za nemško kakovost. Poslanstvo podjetja je zagotavljati visokokakovostne izdelke in storitve, ki strankam pomagajo pri doseganju njihovih ciljev. S poudarkom na trajnostnih in intenzivnih naložbah, nenehnem razvojnem delu in visoko usposobljeni delovni sili si podjetje Sarstedt prizadeva ohraniti svoj sloves odličnosti.

 

 

Podjetje Mediline ponuja izdelke Sarstedt, ki zadovoljujejo potrebe po laboratorijski opremi strank v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje Sarstedt.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka

Produkti blagovne znamke Sarstedt

Sarstedt Tempus600

Sarstedt Tempus 600

Sistem za transport vzorcev v epruvetah.

Preberi več

Vsi Produkti