Podjetje Mediline prispevalo 200 evrov v podporo društvu Jonatan Prijatelj

Datum objave: 16. novembra, 2023

Podjetje Mediline je izkazalo svojo predanost družbeni odgovornosti z donacijo v višini 200 evrov društvu Jonatan Prijatelj.

 

Društvo, ustanovljeno leta 2009, je iniciativa staršev, ki so se soočili z rakom pri svojem otroku. Njihova zgodba izhaja iz želje po zagotavljanju celovite podpore družinam v podobnih težavnih okoliščinah. Glavni cilj članov društva Jonatan Prijatelj je nudenje nemedicinske podpore celotni družini otroka z rakom. S pomočjo izkušenih strokovnjakov, med katerimi so psihiatri, psihologi, psihoterapevti, prehranski strokovnjaki in kineziologi, društvo zagotavlja podporo staršem v obliki pogovorov, izmenjave izkušenj ter strokovne pomoči.

 

Največji uspeh društva se kaže v izvedbi slovenskih srečanj družin otrok z rakom. Gre za neformalno druženje s sprostitvenimi aktivnostmi, ki prispevajo k oblikovanju pozitivnega okolja za družine v težkih situacijah. Društvo Jonatan Prijatelj je tudi izdalo knjigo z naslovom “Zmagovalci”, ki družinam nudi koristne nasvete strokovnjakov ter izpovedi staršev, ki so sami prehodili to zahtevno pot.

 

Donacija podjetja Mediline predstavlja naš prispevek k podpiranju delovanja društva Jonatan Prijatelj ter k soustvarjanju boljših pogojev za družine, ki se soočajo z izzivi, povezanimi z otrokovo boleznijo.