Mediline predstavlja prenovljeno spletno mesto!

Datum objave: 13. februarja, 2023

Uporabniku prijazna spletna izkušnja

Podjetje Mediline, vodilni distributer visokokakovostne laboratorijske opreme, potrošnega materiala za laboratorije in diagnostičnih reagentov, s ponosom najavlja začetek delovanja svoje prenovljene spletne strani www.mediline.si. Nova spletna stran je bila zasnovana z mislijo na naše stranke in ponuja uporabniku prijazno in celovito spletno izkušnjo, ki bo še naprej spodbujala rast podjetja.

Prenova spletne strani 2

Odličen vir informacij

Ena od ključnih prednosti novega spletnega mesta Mediline je razdelek “članki”, ki zagotavlja dragocene informacije in vpogled v najnovejše dosežke in trende v medicinski industriji. Ne glede na to, ali ste zdravstveni delavec, raziskovalec ali preprosto nekdo, ki želi biti na tekočem z najnovejšim razvojem, je razdelek “članki” odličen vir informacij. Poleg strokovnih člankov so na novem spletnem mestu Mediline objavljene tudi najnovejše novice iz podjetja, ki stranke obveščajo o najnovejšem razvoju podjetja, dogodkih in izdajah izdelkov. Razdelek z novicami na spletnem mestu se redno posodablja.

Vir informacij

Vedno na voljo za pomoč

Nova spletna stran vključuje tudi obsežen seznam kontaktov, kar strankam omogoča, da se z vprašanji ali poizvedbami zlahka obrnejo na podjetje in naše zaposlene. Ne glede na to, ali iščete več informacij o določenem izdelku ali imate splošna vprašanja, vam je ekipa podjetja Mediline vedno na voljo za pomoč.

Na voljo za pomoc

Optimizirano za vse naprave

Novo spletno mesto je optimizirano tudi za mobilne naprave, zato lahko stranke do njega dostopajo s pametnega telefona ali tabličnega računalnika, kar še izboljšuje uporabniško izkušnjo za naše poslovne partnerje.

Prenovljeno spletno mesto Mediline je pomemben korak v stalni zavezanosti podjetja, da svojim strankam zagotovi najboljšo možno spletno izkušnjo. Z uporabniku prijazno zasnovo spletnega mesta, obsežnimi katalogi izdelkov, strokovnimi članki in najnovejšimi novicami si prizadevamo izpolniti vse potrebe naših zvestih kupcev.

Naprave