Sifin Diagnostics

Sifin Diagnostics je družinsko podjetje, ki proizvaja in distribuira diagnostične izdelke, vključno z mikrobiološkimi in imunološkimi testi ter proizvodnimi naročili po meri. Podjetje ponuja več kot 600 standardnih izdelkov in blagovno znamko MICRONAUT za avtomatizirano mikrobno identifikacijo in testiranje protimikrobne občutljivosti klinično pomembnih bakterij in kvasovk. Podjetje Sifin Diagnostics, ki se osredotoča na razvijajoče se trge v Evropi in Aziji, je uveljavljeno v mednarodni diagnostični industriji in je znano po svoji zanesljivosti, strokovnem znanju in prilagodljivosti.

Sifin diagnostics je družinsko podjetje. Od leta 1992 se podjetje ukvarja s proizvodnjo in distribucijo diagnostičnih izdelkov, kot so mikrobiološki in imunološki testi, ter s pogodbeno proizvodnjo za rešitve po meri strank. Podjetje se ponaša z več kot 600 standardnimi izdelki, ponuja pa tudi izdelke pod blagovno znamko MICRONAUT, ki se uporabljajo za avtomatizirano mikrobno identifikacijo in testiranje protimikrobne občutljivosti klinično pomembnih bakterij in kvasovk.

 

 

V zadnjih letih se je podjetje Sifin diagnostics osredotočilo zlasti na razvijajoče se trge v Evropi in Aziji. S svojim visoko usposobljenim osebjem in prilagodljivostjo pri izpolnjevanju zahtev strank je podjetje dobro uveljavljeno na mednarodnem trgu diagnostične industrije. Podjetje Sifin diagnostics ima zaradi svoje zanesljivosti in strokovnega znanja odličen ugled. Njihovi izdelki so namenjeni kliničnim laboratorijem, znanstvenim raziskavam, farmacevtski in biotehnološki industriji ter drugim laboratorijem.

 

 

Podjetje Mediline ponuja izdelke Sifin diagnostics, ki zadovoljujejo potrebe po diagnostičnih izdelkih v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje Sifin diagnostics.