Proteintech

Proteintech je vodilni proizvajalec visokokakovostnih protiteles, ki jih stranke priznavajo kot zanesljiva in učinkovita. Podjetje proizvaja vsa svoja protitelesa ter nadzoruje postopke proizvodnje, priprave in preskušanja kakovosti. Več kot 90 % njihovih protiteles prepozna celoten rekombinantni protein, kar omogoča boljše odkrivanje proteinov in povečuje njihovo vsestranskost. Protitelesa se testirajo na primarnih tkivih za analizo Western blot, imunohistokemijo in imunofluorescenco.

Proteintech je vodilni proizvajalec visokokakovostnih protiteles, ki jih stranke priznavajo kot zanesljiva in učinkovita. Podjetje proizvaja vsa svoja protitelesa in ima nadzor nad celotnim postopkom proizvodnje, priprave in preskušanja kakovosti.

 

Več kot 90 % njihovih protiteles prepozna celoten rekombinantni protein, kar omogoča boljše odkrivanje proteinov in povečuje njihovo vsestranskost. Protitelesa se testirajo na primarnih tkivih za analizo Western blot, imunohistokemijo in imunofluorescenco. Poleg protiteles podjetje ponuja tudi komplete ELISA, proteine, reagente na osnovi nanodelcev ChromoTek, predhodno obarvane proteinske označevalce in druge izdelke, ki so izdelani in validirani v podjetju za popoln nadzor kakovosti in doslednost vsake serije v katalogu.

 

Podjetje Mediline ponuja izdelke Proteintech, ki zadovoljujejo potrebe na področju visokokakovostnih protiteles v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje Proteintech.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka