MWE – Medical Wire

MedicalWire (MWE), vodilno podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu, je specializirano za proizvodnjo in prodajo tamponov za zbiranje in prenos bakterijskih in virusnih vzorcev. Podjetje MWE zagotavlja, da njegovi izdelki izpolnjujejo mednarodne standarde in so preverjeni glede kakovosti. Njihovi visokokakovostni izdelki, vključno z izdelki Transwab®, Dryswab™, Virocult® in Σ-Sigma™, se pogosto uporabljajo v različnih panogah, kot so klinična, živilska, farmacevtska, forenzična, okoljska in raziskovalna področja.

Podjetje MedicalWire (MWE) iz Velike Britanije ima v svojem prodajnem programu brise za odvzem in transport vzorcev bakterij in virusov. Je eno vodilnih podjetij na tem področju. Podjetje je specializirano za izdelavo visoko kakovostnih pripomočkov za odvzem in prevoz vzorcev, ki so skladni z mednarodnimi standardi.

 

Podjetje ponuja široko paleto izdelkov, med katerimi so znana imena, kot so Transwab®, Dryswab™, Virocult® in Σ-Sigma™. Njihovi izdelki so uporabni v različnih industrijskih panogah, vključno s kliničnim okoljem, prehrano, farmacijo, forenziko, okoljem in raziskavami.

 

MedicalWire (MWE) si prizadeva, da bi zagotovilo najboljše kakovostne izdelke, ki so validirani in izpolnjujejo mednarodne standarde.

 

Podjetje Mediline ponuja izdelke MedicalWire (MWE), ki zadovoljujejo potrebe na področju brisov za odvzem in transport vzorcev bakterij in virusov v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje MedicalWire (MWE).

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka