LVL Technologies

Nemško podjetje LVL technologies GmbH je že 30 let specializirano za proizvodnjo in prodajo potrošnega materiala ter namiznih instrumentov za raziskovalno delo. Njihova paleta izdelkov vključuje veliko plastičnega laboratorijskega potrošnega materiala, pipet, pipetnih sistemov, laboratorijskih miz in drugih pripomočkov.

LVL technologies GmbH je nemško podjetje, ki je že 30 let specializirano za proizvodnjo in prodajo potrošnega materiala in namiznih instrumentov za raziskovalno delo. Njihova paleta izdelkov vključuje veliko plastičnega laboratorijskega potrošnega materiala, pipet, pipetnih sistemov, laboratorijskih miz in drugih pripomočkov. 

 

Izdelki so namenjeni za stranke iz sektorjev, kot so humana in veterinarska diagnostika, biofarmacevtika, transfuzijska medicina, klinična kemija in drugih raziskovalnih področij. 

 

Podjetje Mediline ponuja izdelke LVL technologies, ki zadovoljujejo potrebe po potrošnemu materialu in namiznih instrumentih za raziskovalno delo v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje LVL technologies.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka