Liofilchem

Liofilchem je vodilni proizvajalec bakterioloških izdelkov, ki zagotavlja zanesljive in visokokakovostne izdelke za laboratorije po vsem svetu. Njihovi izdelki, vključno s testi za testiranje občutljivosti na antibiotike in identifikacijskimi sistemi, so priljubljeni v več kot 130 državah. Podjetje se osredotoča na trajnostni pristop, stalni razvoj novih tehnologij in visoko usposobljeno osebje za zagotavljanje najboljših izdelkov in storitev strankam.

Liofilchem je vodilni svetovni proizvajalec bakterioloških izdelkov, ki je z delovanjem pričel leta 1983. Podjetje je zavezano k zagotavljanju zanesljivih in visokokakovostnih izdelkov, ki izpolnjujejo potrebe strank po vsem svetu. Njihovi izdelki, ki vključujejo teste za testiranje občutljivosti na antibiotike, dehidrirana gojišča, že pripravljena gojišča, suplemente, identifikacijske sisteme, sisteme za identifikacijo mikroorganizmov in indikatorje učinkovitosti sterilizacije, so prek distributerjev in zastopnikov priljubljeni v laboratorijih za klinično in industrijsko mikrobiologijo v več kot 130 državah po svetu.

 

 

Podjetje Liofilchem je zavezano zagotavljanju najboljših izdelkov in storitev, ki strankam pomagajo pri doseganju njihovih ciljev. Svoje poslanstvo uresničuje s trajnostnim pristopom, stalnim razvojem novih tehnologij in visoko usposobljenim osebjem. Izdelki Liofilchem so zasnovani tako, da zagotavljajo natančne in zanesljive razultate ter pomagajo strankam doseči najboljše rezultate pri njihovem delu.

 

Podjetje Mediline zastopa podjetje Liofilchem za zagotavljanje kakovostnih bakterioloških izdelkov strankam po vsej državi in zunaj nje. Raziščite ponudbo izdelkov Liofilchem ali pa se obrnite na našega zastopnika za področje Liofilchem.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka

Produkti blagovne znamke Liofilchem

Liofilchem Ready-to-use 90mm agar plates

Liofilchem Ready-to-use 90mm agar plates

Agarne plošče za mikrobiološko testiranje živil, vode in drugih vzorcev.

Preberi več

Liofilchem Antibiotic Discs

Liofilchem Antibiotic Discs

Antibiotični diski za izvajanje testa občutljivosti na antibiotike.

Preberi več

Vsi Produkti