Indical

Indical je vodilni svetovni proizvajalec celovitih molekularnih in imunoloških rešitev za veterinarsko testiranje, ki razvija izdelke za prepoznavanje, preprečevanje, spremljanje in izkoreninjenje bolezni živali.

Indical je vodilni svetovni proizvajalec celovitih rešitev za molekularno in imunološko veterinarsko testiranje. Njihovi izdelki so namenjeni prepoznavanju, preprečevanju, spremljanju in izkoreninjenju živalskih bolezni.

 

Podjetje Indical ima široko bazo strank, ki jim zaupajo pri veterinarski diagnostiki in raziskavah patogenov. Med njimi so laboratorijski tehniki, veterinarji, kmetje in proizvajalci ter vladne agencije, raziskovalni inštituti in laboratoriji po vsem svetu. Indicalov pristop k testiranju živali in bolezni je celosten, kar pomeni, da razvija rešitve za molekularno in imunološko testiranje. Rešitve podjetja Indical so zasnovane tako, da laboratorijem in kmetijam pomagajo preprečevati širjenje bolezni ter izboljšati zdravje in dobro počutje živali. Indicalovo znanje in izkušnje imajo ključno vlogo pri ohranjanju zdravja živali po vsem svetu.


Podjetje Mediline ponuja izdelke Indical, ki zadovoljujejo potrebe po molekularnih in imunoloških veterinarskih testiranjih v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje Indical.