Immundiagnostik

Specializirano podjetje Immundiagnostik AG se osredotoča na razvoj in proizvodnjo inovativnih parametrov in metod odkrivanja za laboratorijsko diagnostiko in medicinske raziskave. Njihov portfelj izdelkov vključuje široko paleto imunoloških orodij za diferencialno diagnostiko, terapevtsko spremljanje zdravil in ugotavljanje tveganja za bolezni. Njihovi izdelki dopolnjujejo poliklonska in monoklonska protitelesa ter antigeni, poleg tega pa nudijo tudi raziskovalne reagente in analize po meri.

Immundiagnostik AG je specializirano podjetje, ki se osredotoča na razvoj in proizvodnjo inovativnih parametrov in metod odkrivanja za laboratorijsko diagnostiko in medicinske raziskave. Njihov portfelj izdelkov vključuje široko paleto imunoloških orodij za ugotavljanje tveganja za bolezni, diferencialno diagnostiko in terapevtsko spremljanje zdravil. Njihove izdelke dopolnjujejo poli- in monoklonska protitelesa in antigeni, raziskovalni reagenti in analize po meri.

 

Družba Immundiagnostik AG se osredotoča na razvoj in proizvodnjo laboratorijske diagnostike, vključno z imunološkimi analizami, aplikacijami HPLC- in LC-MS/MS, molekularnimi biološkimi testi in fotometričnimi testi. Nenehno spremljajo najnovejše trende in potrebe trga ter se prilagajajo z lastnim razvojem in kupljenimi izdelki.

 

Njihovi izdelki so namenjeni medicinskim laboratorijem in raziskavam, ki potrebujejo natančne in zanesljive diagnostične rezultate. Podjetje Immundiagnostik AG s svojimi inovativnimi izdelki pomaga reševati diagnostične izzive in izboljševati zdravstveno varstvo.


Podjetje Mediline ponuja izdelke Immundiagnostik, ki zadovoljujejo potrebe po molekularnih bioloških in mikrobioloških diagnostičnih testih za ljudi v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje Immundiagnostik.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka