Fisher Scientific

Fisher Scientific je svetovni dobavitelj izdelkov, ki izpolnjujejo zahteve znanstvenih raziskovalcev in strokovnjakov. Ponuja opremo in potrošni material za laboratorije, opremo za celične kulture, reagente, proteinske komplete, diagnostične komplete, opremo za osebno zaščito in še veliko več. Ponujajo tudi opremo in potrošni material za klinične laboratorije.

Fisher Scientific je globalni dobavitelj izdelkov, ki izpolnjujejo skoraj vse zahteve znanstvenih raziskovalcev in strokovnjakov. Njihova ponudba izdelkov vključuje opremo in potrošni material za laboratorije, vključno z opremo za celične kulture, reagenti in kompleti za beljakovine, ter opremo in potrošni material za klinične laboratorije. Poleg tega ponujajo diagnostične komplete, opremo za osebno zaščito in še veliko več.

 

Fisher Scientific je del podjetja Thermo Fisher Scientific, katerega stranke iščejo inovativne rešitve za izboljšanje življenja bolnikov, zaščito svetovnega podnebja ali varnost ljudi. Blagovne znamke Thermo Fisher prodajajo izdelke in storitve, ki strankam omogočajo razvoj znanosti in tehnologije.

 

Podjetje Mediline ponuja izdelke Fisher Scientific, ki zadovoljujejo potrebe na področju izdelkov za znanstvene raziskovalce in strokovnjake v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje Fisher Scientific.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka