Eppendorf

Eppendorf je vodilno podjetje na področju znanosti o življenju, ki ponuja instrumente, potrošni material in storitve za ravnanje s tekočinami, upravljanje vzorcev in ravnanje s celicami v laboratorijih po vsem svetu. Njihova ponudba izdelkov vključuje pipete, avtomatizirane sisteme za pipetiranje, centrifuge, mešalnike, spektrometre, opremo za pomnoževanje DNK in visokokakovosten potrošni material, kot so konice pipet, epruvete, mikrotitrske plošče in bioreaktorske posode za enkratno uporabo. Eppendorfovi izdelki se pogosto uporabljajo v akademskih in komercialnih raziskovalnih laboratorijih, vključno s farmacevtsko, biotehnološko, kemično in živilsko industrijo, pa tudi v kliničnih in okoljskih analizah, forenzičnih in industrijskih laboratorijih.

Eppendorf je vodilno podjetje v znanosti o življenju, ki ponuja instrumente, potrošni material in storitve za ravnanje s tekočinami, vzorci in celicami v laboratorijih po vsem svetu. Njihova ponudba izdelkov vključuje pipete, avtomatizirane sisteme za pipetiranje, centrifuge, stresalnike, zamrzovalnike in opremo za pomnoževanje DNK ter še veliko več. Potrošni material, kot so nastavki za pipete, epruvete, mikrotitrske plošče, dopolnjujejo ponudbo izdelkov najvišje kakovosti.

 

 

Eppendorfove izdelke najpogosteje uporabljajo v akademskih in komercialnih raziskovalnih laboratorijih, vključno s farmacevtsko, biotehnološko, kemično in živilsko industrijo, pa tudi v laboratorijih za klinične in okoljske analize, forenziki in industrijskih laboratorijih. Stranke po vsem svetu povezujejo podjetje Eppendorf s natančnostjo, zanesljivostjo, izkušnjami in inovativnostjo, ki so nujne lastnosti za uspešno delovanje laboratorijev.

 

Podjetje Mediline ponuja izdelke Eppendorf, ki zadovoljujejo potrebe po instrumentih, potrošnem materialu in storitvah za ravnanje s tekočinami, vzorci in celicami v laboratorijih v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje Eppendorf.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka

Produkti blagovne znamke Eppendorf

Eppendorf 5427R

Eppendorf 5427R

Hitra mikrocentrifuga s hlajenjem.

Preberi več

Biolin scientific Qsense Explorer

Biolin scientific Qsense Explorer

Vsestranski instrument QCM-D za napredno analizo površin.

Preberi več

Eppendorf Centrifuge 5804 nova slika

Eppendorf Centrifuge 5804 / 5804R

Centrifuga 5804/5804 R je namizna centrifuga, idealna za uporabo v molekularni biologiji.

Preberi več

Eppendorf Research plus

Eppendorf Research plus

Mehanska pipeta, ki med pipetiranjem ne obremenjuje rok in dlani.

Preberi več

Eppendorf Multipette E3x

Eppendorf Multipette E3/E3x

Elektronska pipeta, ki omogoča brezskrbno in natančno pipetiranje vseh vrst tekočin.

Preberi več

Vsi Produkti