EKF Diagnostic

EKF Diagnostics je globalni proizvajalec medicinskih diagnostičnih izdelkov in storitev z obrati v Evropi in ZDA. Podjetje prodaja prek distributerjev po vsem svetu in neposredno bolnišničnim laboratorijem, splošnim zdravnikom, univerzam in športnim organizacijam.

EKF Diagnostics je podjetje za medicinsko diagnostiko, ki proizvaja široko paleto izdelkov in storitev za zdravstveno industrijo. Podjetje EKF Diagnostics ima sedež v Cardiffu v Združenem kraljestvu in obrate v Evropi, ZDA, Rusiji in na Kitajskem, svoje izdelke pa prodaja prek mreže več kot 200 distributerjev po vsem svetu.

 

EKF-ovi analizatorji na točki oskrbe so zasnovani za uporabo v zdravniških ordinacijah, klinikah, krvnih bankah in zasebnih laboratorijih ter zagotavljajo hitre in natančne rezultate po dostopni ceni. Družba ima pet ključnih oddelkov, od katerih ima vsak edinstvene lastnosti. Oddelek Centralni laboratorij proizvaja širok spekter reagentov za bolnišnične laboratorije ter dobavlja avtomatizirane in pol avtomatizirane analizatorje, centrifuge in nekatere komplete za hitre teste.

 

Oddelek Life Sciences je specializiran za proizvodnjo encimov in naročenih izdelkov po meri za uporabo v medicinski diagnostiki, farmaciji in industriji. Laboratorijske storitve družbe EKF zagotavlja podjetje ADL Health, ki je v popolni lasti družbe za laboratorijske storitve s sedežem v San Antoniu v Teksasu. Podjetje ADL ima certifikat CLIA za laboratorijske teste visoke zahtevnosti in je specializirano za hitro izvedljive storitve, kot je testiranje PCR za COVID-19.

 

EKF-ov oddelek za pogodbeno proizvodnjo zagotavlja specializirane storitve za diagnostično in zdravstveno industrijo za izdelavo kompletov po meri. Z obrati v ZDA, Združenem kraljestvu in Nemčiji lahko družba EKF zagotovi storitve formulacije v razsutem stanju, doziranja in sestavljanja kompletov ter svetovanje in usmerjanje glede regulativnih zahtev.

 

Podjetje Mediline ponuja izdelke EKF Diagnostics, ki zadovoljujejo potrebe na področju medicinskih diagnostičnih izdelkov v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje EKF Diagnostics.