DNA Diagnostic

DNA Diagnostic A/S je dansko biotehnološko podjetje, ustanovljeno leta 1992. Specializirano je za razvoj različnih testov PCR in qPCR, vključno s kompletom HemaVision, ki je na trgu od leta 2001. Komplet deluje po načelu reverzne transkripcije RNK, ki ji sledi multipleksna PCR. Uporablja se v laboratorijih za analizo RNA in določanje kromosomskih nepravilnosti, povezanih z razvojem levkemije.

DNA Diagnostic A/S je dansko biotehnološko podjetje, ustanovljeno leta 1992. Podjetje se specializira v razvoj različnih PCR in qPCR testov, med drugim tudi kit HemaVision, ki je na trgu od leta 2001. HemaVision kit deluje na principu obratne transkripcije RNA, ki ji sledi multiplex PCR. Uporablja se v laboratorijih za analizo RNA in določanje kromosomskih napak, povezanih z razvojem levkemije.

 

Poleg tega DNA Diagnostics razvija kite za real-time PCR analize patogenih mikroorganizmov v vzorcih hrane. Med drugim so razvili tudi serijo Mastitis 4 kompletov za odkrivanje mikroorganizmov v kravjem mleku, ki povzročajo mastitis. DNA Diagnostic je vodilno podjetje na področju diagnostike na osnovi PCR in qPCR testov ter aktivno sodeluje pri razvoju novih in inovativnih diagnostičnih rešitev.

 

Podjetje Mediline ponuja izdelke DNA Diagnostic A/S, ki zadovoljujejo potrebe na področju PCR in qPCR testov v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje DNA Diagnostic A/S.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka