Diasorin Molecular

DiaSorin Molecular je podjetje za molekularno diagnostiko, priznano kot pionir na področju diagnostike redkih nalezljivih bolezni. Osredotoča se na ponudbo inovativnih izdelkov na vsestranski platformi LIAISON® MDX. Njeni diagnostični kompleti, ki vključujejo metode ELISA, ELISA, IFA, IHA, fiksiranje komplementa, WesternBlot in Immunoblot, zagotavljajo natančno in zanesljivo diagnostiko ter rešujejo izzive diagnostike redkih nalezljivih bolezni.

DiaSorin Molecular je podjetje za molekularno diagnostiko, ki ponuja inovativne izdelke na vsestranski platformi LIAISON® MDX. Osredotoča se na reševanje izzivov diagnostike redkih nalezljivih bolezni in je priznano kot pionir na tem področju. S svojimi diagnostičnimi kompleti, ki vključujejo metode ELISA, IFA, IHA, reakcijo vezave komplementa, WesternBlot in Immunoblot, zagotavljajo natančno in zanesljivo diagnostiko.

 

Družba DiaSorin Molecular ima certifikat ISO 9001, kar dokazuje visoko kakovost njenih izdelkov. Njihovi diagnostični kompleti so zlasti zanimivi za testiranje virusa Epstein-Barr, herpesa simpleksa 1 in 2, leptospir in borelij, Bartonellahenselae in B. quintana, Rickettsia (Q fever, R. conorii, R. typhi, R. richettsii), Ehrlichiachaffensis, HGE, Babesia in Legionella. Podjetje je prodajni partner bolnišničnim in referenčnim laboratorijem ter zagotavlja vrednost s prodajnimi, storitvenimi in podpornimi rešitvami.

Podjetje Mediline ponuja izdelke DiaSorin Molecular, ki zadovoljujejo potrebe na vsestranski platformi LIAISON® MDX v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje DiaSorin Molecular.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka