Delta T

Delta T je vodilni ponudnik rešitev za varen prevoz kliničnih in diagnostičnih vzorcev, farmacevtskih izdelkov, cepiv in izdelkov iz krvi. Njihove visokokakovostne hladilne vrečke, škatle in toplotni vložki zagotavljajo stalno temperaturo med prevozom. Bolnišnice in klinike uporabljajo vakuumsko izolirane škatle in visokotehnološke hladilne baterije podjetja Delta T za vzdrževanje hladne verige za zdravila, ki rešujejo življenja.

Družba Delta T je vodilna na področju varnega prevoza diagnostičnih in kliničnih vzorcev, diagnostičnih reagentov, zdravil, cepiv, polne krvi, sveže zamrznjene plazme, trombocitov, eritrocitov in drugih pomembnih medicinskih materialov. Ponujajo visokokakovostne hladilne torbe, hladilne zabojnike in termične vložke, ki zagotavljajo stalno temperaturo med prevozom.

 

Svojim strankam ponujajo vakuumsko izolirane zabojnike in visokotehnološke hladilne baterije, ki pomagajo pri prevozu krvi ter oskrbi bolnišnic in klinik. Visoko učinkovite izolirane zabojnike podjetja Delta T uporabljata farmacevtska maloprodaja in farmacevtska trgovina na debelo za vzdrževanje hladne verige za zdravila, ki rešujejo življenja.

 

Podjetje Mediline ponuja izdelke Delta T, ki zadovoljujejo potrebe na področju varnega prevoza diagnostičnih in kliničnih vzorcev, diagnostičnih reagentov, zdravil, cepiv, polne krvi, sveže zamrznjene plazme, trombocitov, eritrocitov in drugih pomembnih medicinskih materialov v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje Delta T.