Biolin Scientific

Biolin Scientific je globalno podjetje, specializirano za vrhunske instrumente in inteligentne rešitve za znanstvenike. Sodeluje z vodilnimi univerzami in industrijami, da bi poenostavilo vsakdanje življenje v laboratoriju. Njihova orodja podpirajo znanstvenike pri njihovem napredku. Portfelj podjetja Biolin Scientific zajema blagovne znamke Attension, KSV NIMA in QSense. Proizvodne in raziskovalne zmogljivosti imajo na Švedskem in Finskem, sedež imajo v Göteborgu, po vsem svetu pa zaposlujejo 60 ljudi.

Biolin Scientific je globalno podjetje, specializirano za najsodobnejše instrumente in pametne rešitve za znanstvenike. Sodelujejo z vodilnimi univerzami in industrijami pri reševanju izzivov za poenostavitev vsakdanjega življenja v laboratoriju. Rešitve podjetja podpirajo strokovnjake s področja znanosti pri njihovem napredku.

 

Portfelj podjetja Biolin Scientific sestavljajo blagovne znamke Attension, KSV NIMA in QSense. Podjetje Biolin Scientific ima proizvodne in raziskovalne obrate na Švedskem in Finskem. Podjetje ima sedež v Göteborgu na Švedskem in zaposluje 60 ljudi po vsem svetu. Biolin Scientific ima neposredno prodajo v Združenem kraljestvu in na Kitajskem, z distributerji pa sodeluje v več kot 70 državah. 

 

Podjetje Mediline ponuja izdelke Biolin Scientific, ki zadovoljujejo potrebe na področju najsodobnejših instrumentov in pametnih rešitev za znanstvenike v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje Biolin Scientific.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka