Azenta

Azenta je podjetje, ki se osredotoča na pospeševanje izjemnih dosežkov in terapij na trgu za organizacije na področju znanosti o življenju po vsem svetu. Njihovo strokovno znanje je na področju načrtovanja, proizvodnje in prodaje potrošnega materiala in namiznih instrumentov za raziskave. Njihovi izdelki pokrivajo področja, kot so PCR in sekvenciranje, presejalni testi, zapiranje mikroplošč in ravnanje s tekočinami. Azenta nenehno izboljšuje svoje izdelke in storitve ter prenaša svoje znanje in izkušnje na trg znanosti o življenju za napredek in izboljšanje kakovosti življenja.

Podjetje Azenta Life Sciences je specializirana za oblikovanje, proizvodnjo in prodajo potrošnih materialov in namiznih instrumentov za raziskovalno delo.

 

Podjetje Azenta se osredotoča na povezovanje vodilnih zmogljivosti v panogi za hitrejše in natančnejše odkrivanje, razvoj in dostavo. S tem si prizadeva za bolj zdrav svet za ljudi po vsem svetu.

 

Družba je specializirana za načrtovanje, proizvodnjo in prodajo potrošnega materiala in namiznih instrumentov za raziskave. Njihova ponudba izdelkov zajema področja, kot so PCR in sekvenciranje, presejalni testi, tesnenje mikrotitrskih plošč in ravnanje s tekočinami. Nenehno izboljšujejo svoje izdelke in storitve ter svoje znanje in izkušnje prenašajo na trg znanosti o življenju, da bi napredovali in izboljšali kakovost življenja.

 

Podjetje Mediline ponuja izdelke Azenta za raziskovalne laboratorije v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje Azenta.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka