Advanced Instruments

Advanced Instruments je podjetje, ki je specializirano za proizvodnjo sistema Anoxomat – Mark II za gojenje mikroorganizmov v anaerobnih ali mikroaerofilnih pogojih. Ta sistem se pogosto uporablja v kliničnih in industrijskih laboratorijih za ustvarjanje prilagojenih okolij za gojenje anaerobnih bakterij, ki potrebujejo ozračje brez kisika. Idealen je za diagnosticiranje pooperativnih okužb v bolnišnicah in klinikah ter gojenje bakterij v mikrobioloških laboratorijih.

Advanced Instruments je podjetje, ki proizvaja sistem Anoxomat – Mark II za gojenje mikroorganizmov v anaerobnih ali mikroaerofilnih pogojih. Ta sistem se uporablja v kliničnih in industrijskih laboratorijih. 

 

Sistem Anoxomat omogoča ustvarjanje prilagojenih okolij za gojenje anaerobnih bakterij, za kar je potrebna atmosfera brez kisika. Ta sistem se uporablja za diagnosticiranje pooperativnih okužb v bolnišnicah in klinikah ter za gojenje bakterij v laboratorijih za mikrobiologijo. Sistem Anoxomat ima številne prednosti pred tradicionalnimi metodami anaerobnega gojenja, saj lahko hitro ustvari natančno anaerobno okolje, ki omogoča zanesljivo in hitro gojenje bakterij. 

 

Podjetje Mediline ponuja izdelke, ki zadovoljujejo potrebe po sistemu Anoxomat – Mark II za gojenje mikroorganizmov v anaerobnih ali mikroaerofilnih pogojih v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje Advanced Instruments.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka