ABCAM

Abcam je vodilni proizvajalec bioloških reagentov, ki pomagajo razumeti biologijo in bolezni ter razvijati nove terapije. S svojim portfeljem izdelkov in inovativnostjo si prizadevajo za izpolnitev potreb raziskovalnih in kliničnih skupnosti.

Abcam je vodilni svetovni proizvajalec bioloških reagentov in orodij, ki so ključnega pomena za raziskovalne in klinične skupnosti. Njihov cilj je razvijati najbolj inovativne in kakovostne izdelke, ki pomagajo bolje razumeti biologijo in bolezni ter vodijo k razvoju novih terapij in boljšemu zdravju. Podjetje se osredotoča na raziskave proteinov in je vodilno na tem področju.

 

Podjetje Abcam prepoznava potrebe različnih področij, kot so odkrivanje zdravil, diagnostika in temeljne raziskave, ter zagotavlja izdelke, ki izpolnjujejo te potrebe. Njihov portfelj izdelkov vključuje široko paleto protiteles, kompletov, proteinov in drugih reagentov, ki so bistveni za raziskave na številnih področjih. Podjetje je osredotočeno na zagotavljanje najvišje kakovosti svojih izdelkov in si prizadeva za nenehne inovacije, ki bi raziskovalcem pomagale pri doseganju njihovih ciljev.

 

Podjetje Mediline ponuja izdelke Abcam, ki zadovoljujejo potrebe na področju protiteles, imunotestov in proteinov, ki so ključnega pomena za raziskovalne in klinične skupnosti, v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje Abcam.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka