BIO/DATA Corporation

Bio/Data Corporation je priznani proizvajalec in distributer izdelkov za trombozo, hemostazo in raziskovalne laboratorije. Njihovi izdelki so zasnovani tako, da zagotavljajo natančne in zanesljive rezultate testov, ki so za zdravstvene delavce ključni pri ocenjevanju različnih ravni hemostaze in števila trombocitov. Podjetje ponuja široko paleto izdelkov, vključno z agregometri, centrifugami za trombocite, reagenti, potrošnim materialom in dodatki, ki se uporabljajo za spremljanje uporabe protitrombocitnih zdravil in ocenjevanje bolezni, kot sta von Willebrandova in Glanzmannova bolezen.

Bio/Data Corporation je priznani proizvajalec in distributer izdelkov za trombozo, hemostazo in raziskovalne laboratorije. Njihovi izdelki so zasnovani tako, da zagotavljajo natančne in zanesljive rezultate testov, ki so za zdravstvene delavce bistveni pri ocenjevanju različnih ravni hemostaze in števila trombocitov. Podjetje ponuja široko paleto izdelkov, vključno z agregometri, centrifugami za trombocite, reagenti, potrošnim materialom in dodatki, ki se uporabljajo za spremljanje uporabe protitrombocitnih zdravil in pri ocenjevanju bolezni, kot sta Willebrandova in Glanzmannova bolezen.

 

Družba Bio/Data Corporation se osredotoča na podporo zdravstvenim delavcem in raziskovalcem po vsem svetu, tako s svojimi inovativnimi tehnologijami in programsko opremo kot tudi na področju kliničnih raziskav. S svojimi izdelki in storitvami pomaga pri razvoju novih zdravil in boljšem razumevanju trombocitov ter tako pomaga izboljšati kakovost življenja bolnikov po vsem svetu. Družba Bio/Data Corporation je pionir v panogi in si prizadeva ohraniti svoj položaj v vrhu z razvojem novih tehnologij in izdelkov za boljše razumevanje hemostaze in tromboze.

Podjetje Mediline ponuja izdelke Bio/Data Corporation, ki zadovoljujejo potrebe na področju izdelkov za trombozo, hemostazo in raziskovalne laboratorije v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje Bio/Data Corporation.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka