Beckman Coulter Diagnostics

Beckman Coulter Diagnostics je že več kot 80 let vodilno podjetje na področju klinične diagnostike. Njihovo poslanstvo je okrepiti vlogo diagnostičnih laboratorijev pri izboljšanju zdravja bolnikov. Z uporabo znanosti, tehnologije ter strasti in ustvarjalnosti svojih ekip, si prizadevajo preoblikovati zdravstveno varstvo. Rešitve družbe Beckman Coulter Diagnostics se uporabljajo pri zahtevnih kliničnih testih in jih je mogoče najti v bolnišnicah, referenčnih laboratorijih in zdravniških ordinacijah po vsem svetu.

Podjetje Beckman Coulter Diagnostics je že več kot 80 let vodilno podjetje na področju klinične diagnostike. Njihov cilj je okrepiti vlogo diagnostičnega laboratorija pri izboljšanju zdravja bolnikov. Podjetje se osredotoča na uporabo znanosti, tehnologije ter strasti in ustvarjalnosti svojih ekip za preoblikovanje zdravstvenega varstva. Diagnostične rešitve podjetja Beckman Coulter Diagnostics se uporabljajo pri zapletenih kliničnih testiranjih in jih je mogoče najti v bolnišnicah, referenčnih laboratorijih in zdravniških ordinacijah po vsem svetu.

 

Poslanstvo podjetja Beckman Coulter Diagnostics je zagotoviti pametnejše in hitrejše diagnostične rešitve s tehnologijami laboratorijske avtomatizacije, klinično informatiko in storitvami za optimizacijo laboratorijskih dejavnosti.

 

Podjetje Mediline ponuja izdelke Beckman Coulter Diagnostics, ki zadovoljujejo potrebe na področju klinične diagnostike v Sloveniji in širše. Raziščite ponudbo izdelkov ali kontaktirajte našega zastopnika za področje Beckman Coulter Diagnostics.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte našega strokovnjaka

Produkti blagovne znamke Beckman Coulter Diagnostics

Beckman Coulter Access 2

Beckman Coulter Access 2

Zmogljiv in zanesljiv namizni analizator imunokemijskih testov s prostorsko in varčno zasnovo.

Preberi več

Vsi Produkti